Ειδικές Εξετασεις

Προσφέρεται πλήρης προγεννητικός έλεγχος που περιλαμβάνει τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ) και τον προσδιορισμό γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης στα πλαίσια ελέγχου του διαβήτη.  Διενεργούνται επίσης ηλεκτροφόρηση αιμοσφαιρίνης, β-αιμολυτικός στρεπτόκοκκος όπως επίσης και μοριακές εξετάσεις για κυστική ίνωση, θρομβοφιλία και BRCA.

Μικροβιολογικές Εξετάσεις

Όσον αφορά τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ) μπορείτε να κάνετε έλεγχο για χλαμύδια και ηπατίτιδες.

Στα πλαίσια ελέγχου της παιδικής παχυσαρκίας διενεργούνται εξετάσεις,  που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν τον προσδιορισμό γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης στα πλαίσια ελέγχου του διαβήτη, όπως επίσης εξετάσεις για θυρεοειδή και χοληστερίνη.

Πραγματοποιούνται εξετάσεις που αφορούν τα αυτοάνοσα νοσήματα όπως θυρεοειδή,  κοιλιοκάκη, ηπατίτιδα, αποκλεισμό θετικής quantiferon για χορήγηση θεραπείας, και ηπατίτιδες.

Διενεργούνται εξετάσεις για ελκώδη κολίτιδα που συμπεριλαμβάνουν έλεγχο δυσαπορρόφησης  Βιταμίνης Β12 όπως επίσης και διαφορική διάγνωση για σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου. Η ελκώδης κολίτιδα είναι μία μορφή φλεγμονώδους εντερικής νόσου.  Η φλεγμονώδης εντερική νόσος συγχέεται συχνά με το πιό αθώο σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, το οποίο μπορεί να προκαλέσει παρόμοια συμπτώματα.

Share on facebook
Facebook
Call Now Button Essential SSL